Gică Popescu, despre meciul dintre CS U Craiova-AC Milan: În istoria ei, Craiova nu s-a speriat de numele mari care au venit în Oltenia

CS U Craiova va juca în această seară, de la ora 21:00, un meci pentru istorie. La Severin vine AC Milan, una dintre cele mai titrate echipe din Europa, şi cel mai puternic adversar pe care îl puteau întâlni formaţiile româneşti în actualul sezon al cupelor europene.

500 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu, despre meciul dintre CS U Craiova-AC Milan: În istoria ei, Craiova nu s-a speriat de numele mari care au venit în Oltenia

Gică Popescu, despre meciul dintre CS U Craiova-Ac Milan: În istoria ei, Craiova nu s-a speriat de numele mari care au venit în Oltenia

Italienii au investit aproape 200 de milioane de euro în transferuri în această vară, revin în Europa după 3 ani de absenţă, astfel că îşi doresc să facă spectacol la reîntoarcerea pe scena internaţională.

Gică Popescu a avut un mesaj de încurajare pentru elevii lui Mangia înaintea partidei tur din turul trei preliminar al Europa League. Fostul căpitan al Barcelonei şi al echipei naţionale îi îndeamnă pe fotbaliştii olteni să joace fără să se gândească la rezultat, iar dacă la finalul confruntării cu 'diavolul milanez' vor putea ieşi cu demnitate de pe teren atunci obiectivul a fost atins.

"În istoria ei, CS Universitatea Craiova nu s-a speriat de numele mari care au venit ca adversari în Oltenia. M-aş bucura să văd acelaşi lucru şi astăzi: un joc fară presiune şi plin de entuziasm.
La finalul meciului, nu ne vom uita pe tabelă să vedem ce scrie în dreptul Milanului, ci în ochii jucătorilor Universităţii, care nu vor părăsi terenul cu capete plecate. Forza Ştiinţa!"
a scris Gică Popescu pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici