Gică Popescu îl aşteaptă pe Cristi Chivu la Viitorul: "Îl apreciem enorm" | EXCLUSIV

  • Cristi Chivu ar putea deveni noul antrenor al Viitorului
  • Gică Hagi a renunţat la funcţia de manager tehnic al echipei
  • Gică Popescu: "Cine nu şi l-ar dori pe Cristi Chivu?!"
756 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu îl aşteaptă pe Cristi Chivu la Viitorul: "Îl apreciem enorm" | EXCLUSIV

Profimedia

Viitorul ar putea da marea lovitură! Cristi Chivu este primul pe lista posibililor înlocuitori ai lui Gică Hagi. Regele a anunţat că nu va mai ocupa funcţia de manager tehnic al echipei, din noul sezon.

Gică Popescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Mediafax, că sunt şanse reale ca pe banca echipei să ajungă Cristi Chivu. În prezent, Chivu antrenează la echipa U17 a Interului, iar de anul trecut a început cursurile de antrenori de la celebra Şcoală de la Coverciano.

Gică Popescu: ”Cristi Chivu e oricând pe lista noastră şi pe lista oricărui club. La ce fotbal ştie şi la ce poate să aducă el în fotbalul românesc, cine nu şi l-ar dori pe Cristi Chivu? Îl apreciem enorm şi ştim că poate să aducă multă plus-valoare.  Hagi e destul de secretos de felul lui. Deocamdată nu mi-a spus dacă ar avea vreo ofertă. Dacă ar avea-o, la relaţia pe care o avem noi, sigur mi-ar fi spus. Poate în ultimele trei zile, când nu ne-am mai văzut noi, să fi apărut ceva.”
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici