Gică Popescu: Nu ştiu dacă acum, dar Hagi va dori să antreneze naţionala României

Reprezentativa României a rămas fără selecţioner după ce FRF i-a reziliat contractul lui Cosmin Contra, sub comanda căruia “tricolorii” au ratat calificarea directă la Campionatul European din 2020.

112 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu: Nu ştiu dacă acum, dar Hagi va dori să antreneze naţionala României

Gică Popescu: Nu ştiu dacă acum, dar Hagi va dori să antreneze naţionala României

Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Mirel Rădoi şi Marius Şumudică sunt doar câţiva dintre antrenorii care ar putea fi numiţi la cârma echipei naţionale. Gică Popescu, fost căpitan al reprezentativei României, a vorbit despre posibilitatea ca Gheorghe Hagi să ajungă selecţioner. ”Nu ştiu dacă i se va propune, dar ar merita. E unul dintre cei mai valoroşi antrenori din fotbalul românesc. Nu va veni Gică să ne întrebe dacă să accepte sau nu postul de selecţioner, va fi evaluarea lui.

Nu ştiu dacă acum, dar Hagi va dori să antreneze naţionala României! Nu cred că există un antrenor care să nu vrea să preia la un moment dat naţionala. Ca patron de club, cred că ar fi o problemă. Ar trebui să predea clubul, probabil. ”, a spus Gică Popescu la Digi Sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici