Gigi Becali: Am renunţat definitiv la Budescu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că a renunţat definitiv la achiziţionarea atacantului echipei Astra Giurgiu, Constantin Budescu, deoarece fotbalistul a cerut prea mulţi bani.

618 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Am renunţat definitiv la Budescu

Gigi Becali: Am renunţat definitiv la Budescu (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Am vorbit eu personal cu Budescu, ne înţelesesem pe 20.000 pe lună. Mi-a spus apoi că vrea 25.000 pe lună, plus 100.000 la semnătură. I-am zis că nu îi dau banii ăştia pentru că m-am luptat prea mult cu Astra. Nu se rugau ei amândoi (n.r. - Budescu şi Enache) să îi mai dau bani Astrei, că facem performanţă? I-am zis: «Budescule, acum vii şi îmi ceri atât după ce m-am înţeles cu Astra?». Am renunţat definitiv la el, am vorbit cu oameni din fotbal şi mi-au zis că am înnebunit, că nu mai am noţiunea banului", a spus Becali la Digi Sport.

TITLURILE ZILEI

Cu privire la un transfer al mijlocaşului Gabriel Enache, Becali a afirmat că urma să se întâlnească cu preşedintele Comitetului Director al grupării Astra Giurgiu, Petre Buduru, dar acesta nu a mai venit: "Trebuia să mă întâlnesc azi cu Buduru pentru Enache, pentru că el mă interesează în continuare, dar nu a venit. Nu ştiu de ce. Eu îl vreau în continuare, pentru că băiatul a făcut sacrificii mari să vină la Steaua".

Conform presei, Constantin Budescu ar urma să meargă în Qatar pentru a efectua vizita medicală la formaţia Umm Salal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici