Gigi Becali anunţă că a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro din Anglia pentru Dennis Man. ”Vom mai discuta când îmi dau cât le-am cerut”

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a declarat că a refuzat o ofertă în valoare de 10 milioane de euro pentru Dennis Man.

652 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali anunţă că a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro din Anglia pentru Dennis Man. ”Vom mai discuta când îmi dau cât le-am cerut”

Gigi Becali anunţă că a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro din Anglia pentru Dennis Man. ”Vom mai discuta când îmi dau cât le-am cerut”

Gigi Becali spune că a discutat cu oficialii unui club din Premier League, însă ofertă înaintată de englezi nu a fost pe placul său.

"Chiar ieri am avut o ofertă de 10 milioane pe Man şi le-am zis direct că nu o accept. Din Premier League cred că era echipa. Mi-au zis echipa, dar nu ştiu să ţi-o zic, cred că e din prima ligă engleză. Le-am zis clar celor de acolo că nu-l dau pe 10 de milioane. Le-am cerut 20 de milioane. Când îmi dau cât le-am cerut, atunci vom mai discuta", a declarat Gigi Becali pentru GazetaSporturilor.

Dennis Man, în vârstă de 21 de ani, a fost transferat de FCSB de la UTA Arad în 2016 în schimbul a 500.000 de euro. În acest sezon, tânărul mijlocaş ofensiv a marcat 4 goluri în cele 12 meciuri jucate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici