Gigi Becali: Dacă Piţurcă reuşeşte la naţională, va deveni erou naţional

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi că antrenorul Victor Piţurcă este un tehnician ingenios, care riscă prin preluarea echipei naţionale a României în acest moment, dar care va deveni un erou în cazul în care va avea rezultate.

106 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Dacă Piţurcă reuşeşte la naţională, va deveni erou naţional

Gigi Becali: Dacă Piţurcă reuşeşte la naţională, va deveni erou naţional (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Piţurcă a demonstrat ca selecţioner şi va demonstra în continuare. Piţurcă este omul care inventează ceva. Ca selecţioner trebuie să inventezi, să fi ingenios, să ai geniu, ca să poţi face performanţă, iar Piţurcă e genul de om care inventează şi e genul de om care riscă. E un risc că a preluat acum echipa naţională, care nu-l afectează prea mult la imagine, dar dacă reuşeşte va deveni erou naţional", a spus Gigi Becali la Realitatea TV.

El a menţionat că Victor Piţurcă este selecţionerul cel mai potrivit pentru România în acest moment.

"Piţurcă este cel mai potrivit la această oră. El este omul care inventează şi care poate face ceva din ce vrem noi acum", a mai spus el.

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat, marţi, după întâlnirea cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, că "în principiu" a acceptat funcţia de selecţioner al echipei naţioanale şi că discuţiile cu şeful FRF vor fi finalizate miercuri. Piţurcă îl va înlocui la prima reprezentativă pe Răzvan Lucescu, care a renunţat la funcţie, la 4 iunie, după meciul România - Bosnia-Herţegovina, scor 3-0, din preliminariile Euro-2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici