Gigi Becali, după criticile dure ale lui Gnohere: Nu mai pot eu de mesajul lui. Praf în faţa vântului

  • Harlem Gnohere l-a criticat dur pe Gigi Becali pentru că a uitat data la care îi expiră contractul.
  • Gigi Becali a declarat că nu îl interesează părerea lui Gnohere.
  • Becali le-a transmis jucătorilor săi să facă plângere la TAS dacă nu sunt de acord cu decizia de a-i trimite în şomaj tehnic.
240 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, după criticile dure ale lui Gnohere: Nu mai pot eu de mesajul lui. Praf în faţa vântului

Gigi Becali, despre mesajul lui Gnohere: Nu mai pot eu de mesajul lui

Harlem Gnohere i-a transmis un mesaj dur finanţatorului FCSB-ului, după ce acesta a crezut că înţelegerea cu fotbalistul expiră la finalul sezonului.

Becali l-a trimis în şomaj tehnic pe Gnohere, motivând că mai are contract doar până la sfârşitul sezonului.

Gigi Becali spune că nu a fost deranjat de mesajul francezului care făcea referire la boala Alzheimer.

Patronul roş-albaştrilor le-a transmis jucătorilor să facă plângere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dacă au ceva de obiectat în faţa deciziei sale.

Gigi Becali, la DigiSport: Nu am fost supărat, asta e, mai are un an. Nu mai pot eu de mesajul lui, ce e ăla? Praf în faţa vântului, trece, abur, nişte vorbe. Laşi ceva în urmă?

Pe mine e greu să mă mai superi. Mai am energie, mai ţip, mai urlu când văd nedreptate, dar acum vreau linişte, pace.Eu le-am zis jucătorilor să se ducă la TAS, la comisii! Dacă zice TAS, le dau banii cum zice legea. Chiar dacă zice strâmb ceva, eu respect”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici