Gigi Becali, după meciul cu Astra: E neputinţă, neştiinţă, e cum vrei să-i spui, dar nu ghinion

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică după înfrângerea din meciul cu Astra Ploieşti, scor 0-1, că la acest meci a fost vorba de neputinţă şi neştiinţă şi nu de ghinion.

115 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, după meciul cu Astra: E neputinţă, neştiinţă, e cum vrei să-i spui, dar nu ghinion

Gigi Becali, după meciul cu Astra: E neputinţă, neştiinţă, e cum vrei să-i spui, dar nu ghinion (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu e ghinion, vedeţi-vă de treabă. E neputinţă, neştiinţă, e cum vrei să-i spui, dar nu ghinion. Ce ghinion? N-am avut niciun şut pe poartă. Ei voiau să le dăm gol şi noi nu puteam! N-am jucat nimic. Noi nu vrem să vă dăm gol, vrem să fie 0-0! Eu sunt fraier că mă bag atât, de ce-mi fac eu duşmani pentru nişte vagabonzi? Nicoliţă a jucat fotbal, Bicfalvi la fel. Dar noi ce facem, îl băgăm pe Dică să adoarmă meciul? Şi Bonfim, şi Latovlevici, au mai mişcat. Dacă vrei să-l bagi pe Dică, scoate-l pe Onofraş. Ăsta nu dă gol nici din doi metri! El nici nu ştie pe ce planetă e, ăsta e jucător de Steaua? Să n-ai tu un şut pe poartă într-o repriză? Am mai pierdut un an", a spus Becali la Sport.ro.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Mihalache, în minutul 90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici