Gigi Becali: Fanii lui Dinamo au şi ei dreptate. Ce să facă, să aplaude la 5-0?

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a comentat incidentele petrecute la meciul Viitorul Constanţa - Dinamo Bucureşti, scor 5-0, disputat luni, când mai mulţi suporteri ai oaspeţilor au pătruns pe teren şi i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi antrenorul Eugen Neagoe

191 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Fanii lui Dinamo au şi ei dreptate. Ce să facă, să aplaude la 5-0?

Gigi Becali: Fanii lui Dinamo au şi ei dreptate. Ce să facă, să aplaude la 5-0?

"Nu mă bag să râd de alţii, că nu vreau să-mi facă mie după aia Dumenzeu la fel. Nu mai vreau să râd de alţii cum făceam pe vremuri. Râzi? Stai că îţi dau şi ţie aşa. Lucrurile astea să fie învaţare de minte şi pentru suporterii noştri. Uite, Dinamo, club mare, uite ce se întâmplă! Ce să facă şi ei, săracii? Să te duci sute de kilometri... Ai văzut câţi erau? Au şi ei pretenţiile lor, <venim după voi>, că e mare lucru să vină suporterii. Ăştia de la Dinamo am înţeles că sunt oameni civilizaţi şi se duc sute de kilometri.

Când vezi 5-0, ce să faci? Nu te oftici? Nu mai ştii ce faci. Au şi ei dreptatea lor. Eu aşa cred. Mă refer la ai mei. Uitaţi-vă la ei ce păţesc, să veniţi, să lăsaţi CSA-ul, să ziceţi: <nea Gigi, mulţumim>. Asta trebuie să facă. Cer oamenii (n.r. - demisia antrenorului Eugen Neagoe), ce vrei să facă, 5-0, tu îţi dai seama? E dreptatea lor. Ce să facă, să aplaude 5-0? Ce să mai susţii când vezi că eşti batjocorit. Eu le dau dreptate, pe cuvânt", a declarat Becali, la ProX.

Gigi Becali i-a transmis şi un mesaj dur lui Ionuţ Negoiţă: "Dacă nu poţi să faci ceva la un club ca Dinamo, Steaua, Rapid, mă, nu te băga! La alea mici, 5-0, 7-0, cum o fi, dar la Dinamo, Steaua, Rapid nu poţi aşa, cu 5-0. Nu te mai băga! Nu poţi să faci, nu te băga! Nu am bani. Nu te băga, lasă cluburile mari!"

Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, 5-0, pe Dinamo, în ultima partidă a etapei I a Ligii 1. Enervaţi de umilinţa din teren, fanii dinamoviştilor au răbufnit. I-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc, i-au cerut demisia tehnicianului, iar după golul de 3-0 al echipei lui Hagi, din minutul 66, mai mulţi suporteri ai "câinilor" au intrat pe teren, dar forţele de ordine au intervenit şi i-au evacuat de pe suprafaţa de joc. Partida a fost reluată după 20 de minute, după ce galeria dinamovistă a fost evacuată. A mai rămas totuşi o mică parte din galerie, iar unul dintre fani a intrat pe gazon pentru a-l apostrofa pe Neagoe, dar a fost scos repede de pe teren şi meciul a continuat până la fluierul final al arbitrului Marcel Bîrsan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici