Gigi Becali îşi cere SCUZE: Îmi cer iertare conducerii lui Dinamo, jucătorilor şi clubului

Gigi Becali ţinut să-şi ceară scuze, sâmbătă, în faţa reprezentanţior clubului Dinamo după ce a ironizat în direct la TV clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru eliminarea din Europa League, în urma dublei cu echipa Athletic Bilbao.

6340 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali îşi cere SCUZE: Îmi cer iertare conducerii lui Dinamo, jucătorilor şi clubului

Gigi Becali îşi cere SCUZE: Îmi cer iertare conducerii lui Dinamo, jucătorilor şi clubului

"E adevărat, nu e frumos ce am făcut, dar aş vrea să dau un raăspuns tuturor. Aş vrea să-mi cer iertare şi altora aş vrea să le spun de ce zic aceste lucruri. Clubului Dinamo, jucătorilor, oamenilor de la Dinamo şi, dacă vreţi, şi faţă de suporterii lui Dinamo", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Vineri, după tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor, Becali a ţinut să-i ironizeze pe rivalii de la Dinamo, care joi seară au părăsit Europa League, după o înfrângere la scor în Spania, scor 0-3, cu Athletic Bilbao. FCSB va juca cu Sporting Lisabona în ultimul tur preliminar din Liga Campionilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici