Gigi Becali: L-am luat pe Momcilovici cu 250.000 de euro

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că a ajuns la un acord cu gruparea Pandurii Târgu Jiu pentru achiziţionarea fundaşului stânga sârb Marko Momcilovici în schimbul sumei de 250.000 de euro.

539 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: L-am luat pe Momcilovici cu 250.000 de euro

Gigi Becali: L-am luat pe Momcilovici cu 250.000 de euro (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Momcilovici e jucătorul pe care l-am vrut de la începutul sezonului, l-a vrut şi Mirel Rădoi. E un jucător bun, oricum trebuia să-l înlocuim pe Guilherme. L-am readus şi pe Pîrvulescu, Reghecampf a zis că-l vrea. Eu am zis că i-l aduc, dacă el îl vrea şi e finul lui. Deşi nu cred că o să joace niciodată la noi. Pe Momcilovici ştiam sigur că-l iau, că nu era o sumă aşa mare. Am cedat eu şi am acceptat să dau 250.000", a spus Becali pentru Sport.ro.

Momcilovici va primi 100.000 de euro la semnătură şi va avea un salariu lunar de 10.000 de euro.

TITLURILE ZILEI

Marko Momcilovici, în vârstă de 28 de ani, a fost achiziţionat de Pandurii Târgu Jiu în vara anului 2013 de la formaţia Javor Ivanjica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici