Gigi Becali: L-am luat pe Momcilovici cu 250.000 de euro

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că a ajuns la un acord cu gruparea Pandurii Târgu Jiu pentru achiziţionarea fundaşului stânga sârb Marko Momcilovici în schimbul sumei de 250.000 de euro.

539 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: L-am luat pe Momcilovici cu 250.000 de euro

Gigi Becali: L-am luat pe Momcilovici cu 250.000 de euro (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Momcilovici e jucătorul pe care l-am vrut de la începutul sezonului, l-a vrut şi Mirel Rădoi. E un jucător bun, oricum trebuia să-l înlocuim pe Guilherme. L-am readus şi pe Pîrvulescu, Reghecampf a zis că-l vrea. Eu am zis că i-l aduc, dacă el îl vrea şi e finul lui. Deşi nu cred că o să joace niciodată la noi. Pe Momcilovici ştiam sigur că-l iau, că nu era o sumă aşa mare. Am cedat eu şi am acceptat să dau 250.000", a spus Becali pentru Sport.ro.

Momcilovici va primi 100.000 de euro la semnătură şi va avea un salariu lunar de 10.000 de euro.

Marko Momcilovici, în vârstă de 28 de ani, a fost achiziţionat de Pandurii Târgu Jiu în vara anului 2013 de la formaţia Javor Ivanjica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici