Gigi Becali: M-am cam înţeles cu Marica, mâine definitivăm transferul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că s-a înţeles cu atacantul Ciprian Marica, jucător liber de contract, precizând că mâine (n.r. - joi) va definitiva achiziţionarea internaţionalului român.

598 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: M-am cam înţeles cu Marica, mâine definitivăm transferul

Gigi Becali: M-am cam înţeles cu Marica, mâine definitivăm transferul (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"M-am cam înţeles cu Marica. Mai rămâne cam 10 la sută să ne înţelegem la durata contractului. Mâine (n.r. - joi) cred că definitivăm. În ceea ce-l priveşte pe Budescu, am vorbit în fiecare zi cu Petre Buduru, astăzi am vorbit şi cu Dani Coman. Am oferit 1.100.000 şi dau banii în două ore, nu ca arabii în vară. Lor le-ar conveni să-l dea pe Budescu în străinătate ca să nu ne întărească pe noi. Astra nu trebuie să gândească aşa, deoarece nu se poate bate cu noi la titlu. Pentru De Amorim, Alibec, Junior Morais şi Enache le-am cerut să-mi spună ce sume vor. Dacă rezolv mâine cu Marica nu voi mai fi aşa disperat, restul achiziţiilor sunt doar de moft. Dar trebuie să ne întărim echipa pentru a intra în grupele Ligii Campionilor. Steaua va fi campioană, iar locul doi îl va lua Viitorul. Pentru locul trei se vor bate Astra şi Pandurii, iar Dinamo va termina pe 5", a spus Becali la Digi Sport.

Ciprian Marica, în vârstă de 30 de ani, a încheiat la 15 octombrie colaborarea cu gruparea turcă Konyaspor. Internaţionalul român a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Dinamo Bucureşti, Şahtior Doneţk, VfB Stuttgart, Schalke 04 şi Getafe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici