Gigi Becali, nemulţumit de un jucător: Ne-a terminat. Să vedem dacă găsesc pe undeva să-l vând

Finanţatorul FCSB-ului Gigi Becali spune că nu îl mai doreşte la echipă pe Iulian Cristea, jucătorul care l-a lovit grav pe dinamovistul Slavko Perovic în zona capului.

316 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, nemulţumit de un jucător: Ne-a terminat. Să vedem dacă găsesc pe undeva să-l vând

Gigi Becali: Iulian Cristea ne-a terminat. Să vedem dacă găsesc pe undeva să-l vând

În minutul 44 al derby-ului dintre Dinamo Bucureşti şi FCSB, scor 2-1, Cristea l-a lovit grav pe Perovic în zona capului, iar sârbul s-a prăbuşit la pământ. Medicii au intervenit rapid şi i-au acordat îngrijiri medicale atacantului dinamovist.

Slavko Perovic a fost scos de pe gazon, pe targă, după ce i s-a pus un guler cervical. Arbitrul a decis ca Iulian Cristea să primească cartonaş roşu pentru faultul comis asupra lui Perovic.

Finanţatorul FCSB-ului Gigi Becali spune despre Cristea că e distrugător şi că în locul lui va aduce un fundaş central.

„Cristea e distrugător, terminator. Ne-a terminat, ne-a distrus. La 1-0, s-a dus el să facă fault. Nu e problemă, luăm fundaş central. Să vedem dacă găsesc pe undeva să-l vând. Să mă ierte, dar el n-are…”, a spus Becali, la Pro X.

Patronul roş-albaştrilor s-a arătat interesat de Cosmin Frăsinescu, jucătorul lui Poli Iaşi.

„Miron va juca cu siguranţă în meciul cu Chindia, 100%, că nu avem fundaşi centrali, că Iulian Cristea a luat roşu. Eu m-am interesat de Frăsinescu, de la Poli Iaşi, jucător cu experienţă, eu am vrut să îl iau acum un sau doi, dar am ascultat de colaboratori”, a mai spus Becali.

Pentru Iulian Cristea, Gigi Becali i-a plătit lui Gaz Metan Mediaş suma de 150 de mii de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici