Gigi Becali: Noi nu avem atacant, dar avem cel mai bun jucător din Liga I, pe Hamroun

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminică seară, după derbiul cu Dinamo, scor 0-0, că gruparea din bulevardul Ghencea are nevoie de un atacant care să marcheze, însă a menţionat că din lotul pregătit de Mirel Rădoi face parte cel mai bun jucător din Liga I, şi anume Jugurtha Hamroun.

311 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Noi nu avem atacant, dar avem cel mai bun jucător din Liga I, pe Hamroun

Gigi Becali (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Mă aşteptam la mai mult, s-a jucat numai la o poartă. Nu am avut emoţii, dar nu am marcat gol. Când joci cu o echipă tânără ca a lui Dinamo, nu vreau să-i jignesc, sunt nişte copii, dai o bară, dai altă bară, când nu-ţi iese una, a doua, o dai pe a patra, trebuie să dai gol, dar noi nu avem atacant. Asta e problema noastră, nu avem atacant să marcheze gol. Atacantul când e cu mingea în careu face ceva, inventează ceva", a spus Becali.

"Tade este, e adevărat, dar e forţă, nu tehnică. Noi avem nevoie de un atacant care să marcheze. Când joci cu o echipă care se dăruieşte cum s-a dăruit Dinamo este un test. Eu mă aşteptam să marcăm, să fie 2-0 la pauză, să ne distrăm cu o echipă de copii. Şi s-a văzut că nu avem atacant. În rest, m-am convins în această seară că avem cel mai bun jucător din Liga I de departe, care este Hamroun, e un jucător de mare valoare", a continuat Becali.

Gigi Becali a menţionat că Steaua a câştigat un mijlocaş central, însă are nevoie de un atacant şi de un fundaş central: "Am câştigat un mijlocaş central şi ne trebuie un atacant. Nu avem de unde, îl aducem pe Szukala şi îl băgăm atacant pe Szukala? Avem nevoie şi de un fundaş central. Asta e viziunea mea".

La plecarea de la stadion, Gigi Becali a fost încercuit de numeroşi suporteri care i-au reproşat că nu a investit în echipă şi că nu a adus jucători. "Nu aduc nimic. Nu vreau să aduc. Dă tu bani", a reacţionat Becali, după care a întrebat: "Unde sunt jandarmii?".

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a V-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici