Gigi Becali: Rădoi nu e sută la sută, e posibil să rămână Gâlcă, să facă echipă împreună

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, la Digisport, că venirea ca antrenor a fostului stelist Mirel Rădoi nu este sută la sută "bătută în cuie", subliniind că este posibil ca acesta să colaboreze cu Constantin Gâlcă.

243 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Rădoi nu e sută la sută, e posibil să rămână Gâlcă, să facă echipă împreună

Mirel Rădoi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Gigi Becali a afirmat că Mirel Rădoi i-a spus că nu vrea niciun ban: "Rădoi mi-a zis aşa: «eu nu vreau niciun ban de la tine, naşule». E singurul om care mi-a spus aşa. Sigur, că dacă vom face performanţă, o să câştige mult, mi-a zis să îi dau când cred eu şi cât cred eu. Dar nu e 100% Rădoi bătut în cuie. E posibil să rămână Gâlcă, e posibil să facă echipă împreună".

Becali a mai spus că a primit multe mesaje de la fostul antrenor Laurenţiu Reghecampf pentru revenirea la Steaua, subliniind că şi Dan Petrescu a încercat să ajungă la gruparea roş-albastră.

Constantin Gâlcă antrenează echipa Steaua din 2 iunie 2014. El a reuşit să conducă echipa la câştigarea Cupei Ligii şi să o califice în finala Cupei României. De asemenea, Steaua se află şi în lupta pentru titlul de campioană, cu două etape înainte de final fiind pe locul doi, la un punct de liderul ASA Târgu Mureş.

Mirel Rădoi a evoluat la Steaua în perioada 2000/2008, iar în prezent joacă la Al Arabi, în Qatar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici