Gigi Becali s-a înţeles cu fraţii Karamyan

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că a ajuns la o înţelegere cu fraţii Artiom şi Arman Karamyan, jucătorii urmând să încheie contracte cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

41 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali s-a înţeles cu fraţii Karamyan

Gigi Becali s-a înţeles cu fraţii Karamyan (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Din punctul meu de vedere, ne-am înţeles asupra contractului, mai trebuie să-l studieze şi mâine sau poimâine vor semna", a spus Becali la finalul întâlnirii pe care a avut-o, la reşedinţa sa din Aleea Alexandru, cu fraţii Karamyan.

La rândul său, Arman Karamyan a declarat că semnarea contractului cu Steaua reprezintă o mare bucurie atât pentru el, cât şi pentru fratele său. "Bineînţeles că vom merge în cantonament cu Steaua, este o mare bucurie pentru noi, putem să câştigăm titlul acum", a spus atacantul armean.

La întâlnire au mai participat impresarul şi fratele celor doi jucători, Arthur Karamyan, precum şi preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Arman Karamyan a precizat că a contat în decizia lor faptul că antrenor la Steaua este Mihai Stoichiţă: "A contat că antrenor era Mihai Stoichiţă, e foarte important pentru un jucător să ai un om care să te ştie".

Mijlocaşul Artiom Karamyan a menţionat că nu este important ce număr va purta la Steaua şi că nu îşi doreşte să poarte banderola de căpitan. "Nu am fost greu de convins. Pentru noi era foarte important să ne înţelegem, rămâne să rezolvăm mâine nişte detalii cu contractul şi gata, poimâine suntem jucători la Steaua şi mergem în cantonament. Sperăm să aducem fericirea la Steaua, care a lipsit mult timp. Este important să ne înţelegem cu echipa, nu este important ce număr voi avea sau dacă voi purta banderola de căpitan. Eu sunt jucător nou în echipă şi nu-mi doresc asta, aş jigni pe toată lumea", a spus Artiom Karamyan.

Finanţatorul stelist şi-a motivat decizia de a-i aduce pe cei doi jucători armeni prin faptul că aceştia sunt credincioşi. "Pe mine m-a impresionat cel mai mult faptul că ei sunt foarte credincioşi. Şi am mai spus că cel mai bun jucător din România este Artiom Karamyan", a explicat Becali.

Prezent la întâlnire, antrenorul Mihai Stoichiţă a anunţat că îşi mai doreşte încă doi jucători la Steaua. "Sunt bucuros, sunt achiziţii importante pentru Steaua, mai vreau să facem două achiziţii şi vom încheia campania asta, care a fost destul de tensionată în prima parte, dar are un final fericit", a spus Stoichiţă.

La întâlnirea dintre Gigi Becali şi cei doi jucători au mai participat impresarul şi fratele celor doi jucători fotbalişti, Arthur Karamyan, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală şi antrenorul Mihai Stoichiţă.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a anunţat, la începutul săptămânii, că nu le va mai prelungi contractele fraţilor Artiom şi Arman Karamyan şi i-a anunţat că pot semna deja cu o altă grupare. Conducerea FC Timişoara a încercat de mai mult timp prelungirea contractelor fraţilor Karamian, care expirau în vara acestui an, însă armenii au refuzat ofertele primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici