Gigi Becali: Să mă ierte Negoiţă, dar a spus o tâmpenie

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că acuzaţiile acţionarului majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, potrivit cărora fundaşul echipei sale Ştefan Bărboianu nu şi-a apărat corect şansele în derbiul campionatului, sunt o tâmpenie.

328 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Să mă ierte Negoiţă, dar a spus o tâmpenie

Ionut Negoita (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Cu toate acestea, contrar afirmaţiilor preşedintelui CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, Steaua nu îl va da în judecată pe Negoiţă dacă nu îşi probează acuzaţiile, precizează Becali.

"I-am spus lui Argăseală că nu mai dăm în judecată pe nimeni, pentru că mi-am propus să nu mai dau în judecată pe nimeni. Pentru că nu se poate să răspunzi la o asemnea aberaţie şi tâmpenie. Eu vă garantez că nu mai există niciun fel de aranjament în fotbalul românesc. Nu cred că e cineva atât de nebun încât să facă puşcărie pentru fotbal. Eu nici nu l-am sunat pe Gigă Hagi, care e naşul meu, să-i spun atât: «Bă, Gică, poate îi baţi şi tu (n.r. - pe ASA Târgu Mureş)»", a declarat Becali, la DigiSport.

Totuşi, Becali consideră că Bărboianu ar fi îndreptăţit să-l dea în judecată pe Negoiţă, deoarece acuzaţiile sunt o pată pe familia fotbalistului. "Domne, îl dau în judecată, pentru că eu nu ştiu cu câţi bani s-ar plăti o asemenea acuză, pentru că aici te lasă cu o pată pe tot neamul tău, pe familia ta, pe copiii tăi. «Bă, tatăl tău e un hoţ, tatăl tău e un vânzător, tatăl tău e un trădător». Dar eu nu comentez asta, că a spus un om o tâmpenie. Să mă ierte Negoiţă, dar a spus o tâmpenie", a explicat patronul Stelei.

Becali, care a afirmat după ce a fost eliberat din penitenciar că nu va mai face declaraţii la TV, a intervenit în premieră la o emisiune sportivă, argumentând astfel decizia lui: "Am intrat pentru ca suporterii să fie informaţi corect, să le spunem despre ce este vorba."

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, l-a acuzat pe fundaşul Ştefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu şi-a apărat corect şansele în derbiul cu Steaua, pierdut de "alb-roşii" cu scorul de 1-3, omul de afaceri precizând că ştie toate detaliile "trădării".

În replică, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, îi cere acţionarului majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, să dovedească acuzaţiile pe care i le aduce fundaşului Ştefan Bărboianu, altfel gruparea din Bulevardul Ghencea îl va da în judecată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici