Gigi Becali spune că Steaua ar putea disputa meciurile de pe teren propriu pe arena echipei CFR Cluj

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că şi-ar dori să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul echipei CFR Cluj, "Dr. Constantin Rădulescu", în cazul în care echipa sa nu va putea evolua pe Arena Naţională.

205 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali spune că Steaua ar putea disputa meciurile de pe teren propriu pe arena echipei CFR Cluj

Gigi Becali spune că Steaua ar putea disputa meciurile de pe teren propriu pe arena echipei CFR Cluj (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

În cazul în care CFR Cluj nu va fi de acord ca Steaua să joace pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", Becali a precizat că o altă variantă ar fi arena din Piatra Neamţ.

"E mai bine, nu ştim unde vom juca acum. Să vedem, CFR sau Piatra Neamţ, pentru că în altă parte nu ai unde. La Timişoara s-ar putea să fie nişte animozităţi. În Ardeal, l-am sunat pe Mureşan, dar nu mi-a răspuns. O să vorbesc cu el, mi-ar plăcea mai mult pe stadionul CFR-ului, că e mai modern. Eu, când au vrut ei şi nu aveau, le-am spus să joace pe Ghencea. Să vedem dacă sunt şi ei băieţi buni acum. Eu le-am spus că le dau voie în Ghencea. Dacă nu vor, mă duc la «Pinalti», iar dacă mă duc la el, voi primi şi un penalti. Eu sunt prieten şi iubesc cu toţi oamenii de pe globul ăsta pământesc. Că mă mai ciondănesc, că mă mai cert, că mai jignesc, apoi îmi pare rău, dar nu avem de ce să ne ciondănim...", a spus Becali.

TITLURILE ZILEI

Pe de altă parte, Gigi Becali crede că FRF poate obţine patru sau cinci milioane de euro despăgubiri în cazul în care partida amicală România - Argentina nu se va mai disputa: "E mai bine, că le luăm patru-cinci milioane despăgubiri".

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care amicalul cu Argentina, programat la 10 august, nu va mai avea loc, pe Arena Naţională nu va juca nicio echipă până la inaugurare, care ar urma să aibă loc la data de 6 septembrie, în partida contra reprezentativei Franţei.

FC Steaua se află în litigiu cu Ministerul Apărării Naţionale, conducerea clubului bucureştean fiind nemulţumită de valoarea ridicată a contractului de închiriere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici