Gigi Becali: Stoichiţă nu va mai continua din vară, e posibil să vină Ionuţ Badea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat sâmbătă, la Sport.ro, după înfrângerea de la Alba Iulia, scor 2-1, că şi antrenorul Mihai Stoichiţă este de vină pentru acest rezultat şi că acesta nu va mai continua din vară, putând fi înlocuit de Victor Piţurcă sau de Ionuţ Badea

16 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Stoichiţă nu va mai continua din vară, e posibil să vină Ionuţ Badea

Gigi Becali: Stoichiţă nu va mai continua din vară, e posibil să vină Ionuţ Badea (Imagne: Mediafax Foto)

"E prima dată când îl critic pe Stoichiţă, dar trebuie s-o fac. Când te bate Alba Iulia, a cui e vina? E şi a antrenorului. Ai lot mai bun, trebuie să îi montezi. Nu e vorba că îl atac, am spus doar că e şi vina lui. E limpede că Mihai Stoichiţă nu va mai continua la Steaua din vară, Steaua nu poate fi batjocură, nu putem continua aşa. Vor pleca şi 6-7 jucători. Ne-am bătut joc de bani, de 100.000, aducându-l pe Gora Tall, nu l-a încercat un meci. Pleacă Gora Tall, Parpas, Golanski, Petre Marin, fraţii Karamian. Pepe Moreno a plecat deja. Plus că o să fac schimb cu doi jucători, pleacă doi, vin doi, nu pot spune acum despre cine e vorba. Antrenor poate veni Piţurcă sau tot un antrenor din România, care mi-a spus că ne vedem la finalul campionatului. E un antrenor sub contract în Liga I, nu e chiar pe partea superioară a clasamentului. E vorba de Ionuţ Badea de la Internaţional. Prima opţiune e Piţurcă", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că pentru Steaua sezonul este ratat.

"Am rămas mut, nici nu mai ştiu ce să zic. Am zis că CFR va mai face greşeli, dar am spus că mi-e teamă că noi vom mai face paşi greşiţi. Multe echipe au jucat mult mai bine ca noi, echipe mai slab clasate. Pe noi Dumnezeu ne-a dus aşa sus. A fost o iluzie că Stoichiţă e mare antrenor. A părut că a făcut el o minune. Nu ştiu ce să mai zic. E o treabă foarte ruşinoasă, aţi văzut: banii, banii, că n-au luat banii. Uite că au primit banii la zi. Mai bine nu le dădeam banii, poate dacă nu-i luau, câştigau. Mai bine că s-a întâmplat acum, pentru ce să mai stau cu emoţii, să mă îmbolnăvesc? E posibil să nu prindem nici cupele europene. Nu mai poţi prinde locul 2, Urziceni joacă fotbal, poate să ia şi campionatul. Măcar m-am relaxat, nu mă mai interesează", a comentat el.

Becali a menţionat că nu mai vrea echipă de 3 milioane de euro, ci trebuie investiţi cel puţin 7-8 milioane de euro.

"Piţurcă dacă vine antrenor spune că vrea 5 jucători, spre exemplu. Poţi să îi iei, vin, nu, nu vin. Piţurcă mi-a spus azi că şi dacă îi dau 3 milioane nu vine, că se face de râs cu echipa asta. La noi acum e fotbal-ţurcă, un talmeş-balmeş, după ureche. Nu regret că l-am dat afară pe Bergodi, nu accept să mi se calce onoarea în picioare. E posibil ca el să fi dus Steaua mai sus ca Stoichiţă. Greşeala e numai a mea, sunt sută la sută vinovat, numărul 1 trebuie să răspundă. Nu mă pricep la fotbal şi am crezut că, aducând jucători, merge aşa. Trebuie să fie oameni profesionişti pentru asta. Cu Piţurcă sau fără, cu Dinu Gheorghe sau fără, cu Ionuţ Badea sau fără, om vedea", a spus Gigi Becali.

Formaţia Unirea Alba Iulia a obţinut, sâmbătă, prima victorie în întâlnirile directe în faţa echipei Steaua, în urma succesului repurtat, cu scorul de 2-1 (1-1), în etapa a XXX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici