Gigi Becali: Sunt supărat pe toată lumea, inclusiv pe Lăcătuş

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, că este supărat pe toată lumea, inclusiv pe antrenorul Marius Lăcătuş.

26 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Sunt supărat pe toată lumea, inclusiv pe Lăcătuş

Gigi Becali: Sunt supărat pe toată lumea, inclusiv pe Lăcătuş (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"De ce să le dau banii? Banii îi iei când îi meriţi. Nu e vorba de un atac acum, dar asta e mâna antrenorului. El motivează jucătorii. Are două loturi la dispoziţie. La pauză am vorbit cu Marius Lăcătuş să le spună că nu mai primesc niciun ban dacă nu câştigă meciul ăsta. Dacă ai valoare câştigi. Sunt supărat pe toată lumea. Şi pe Lăcătuş. Cine a antrenat echipa asta? El. Nu e posibil să te bată Gaz Metan în Ghencea. Alţii au făcut egal şi noi ne bucuram, dar uite că s-a mărit avansul de puncte", a spus Becali.

Oficialul stelist consideră că Steaua nu mai are şanse să câştuige titlul de campioană în acest sezon: "S-a dus titlul, la revedere. Titlul îl iei când ai echipă. N-au legătură suporterii cu valoarea jucătorilor. Când eşti panaramă, eşti panaramă. Stai, te mişti pe teren şi dai două pase greşite".

Întrebat dacă va achiziţiona jucători în pauza de iarnă, oficialul stelist a răspuns: "Da, trebuie să aduc 4-5-6 jucători în iarnă", iar la întrebarea dacă Marius Lăcătuş va mai fi antrenorul Stelei, Becali a spus "vedem".

Formatia Steaua a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XV-a a Ligii I, ardelenii obţinând prima victorie din istorie pe terenul bucureştenilor.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a părăsit tribuna oficială la pauza meciului cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, şi a mers la vestiare, afirmând că este supărat pentru prestaţia echipei sale. El a plecat de la stadion în minutul 84.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici