Gigi Becali: Suntem calificaţi în proporţie de 80 la sută

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul cu Partizan Belgrad, scor 1-1, că echipa sa este calificată în proporţie de 80 la sută în play-off-ul Ligii Campionilor.

279 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Suntem calificaţi în proporţie de 80 la sută

Gigi Becali: Suntem calificaţi în proporţie de 80 la sută (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Suntem calificaţi în proporţie de 80 la sută. Eu astea cred că sunt şansele. Era mai greu dacă nu vedeam despre ce e vorba, dar acum am văzut. Nu pot spune dacă sunt mulţumit sau nemulţumit de joc, dar cred că o se ne calificăm după jocul pe care l-am văzut astăzi. Cred că toată lumea şi-a dat seama că noi avem mai mari şanse de calificare. În meciul retur, nici în 2000 de ani nu ne vor mai da gol. Au dat acum un gol. Mie îmi convenea şi 0-0. Să joci pe căldura asta e greu, s-a greşit mult de ambele părţi. Nu li se oxigena creierul pe căldura asta, eu le găsesc scuze. Nu voi da nicio primă pentru meciul de la Belgrad, voi da primă pentru calificare", a spus Becali.

Oficialul stelist a afirmat că în curând va transfera doi jucători armeni. "O să vină doi jucători armeni. S-a discutat deja, s-a negociat, nu există nicio treabă", a precizat Becali.

Gigi Becali a anunţat că îl va vinde pe mijlocaşul Gabriel Iancu la FC Voluntari: "Pentru Iancu am negociat cu cei de la Voluntari şi o să îl cumpere ei. Ce afacere cu el? Am pierdut 300.000 cu el. Am dat 700 de mii pe el şi acum îl dau cu 400 de mii şi mai trebuie să dau şi la Viitorul 30 la sută. Din 400.000 trebuie să-i dau şi lui Hagi 120.000. În total pierd vreo 500.000, dar asta e. Dacă Mirel Rădoi îl vroia, nu îl ţineam? Dar eu nu cred că era de Steaua. Mai bine se duce la Voluntari şi dacă e bună pleacă în străinătate".

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia sârbă Partizan Belgrad, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Partizan a deschis scorul prin Vulicevici, în minutul 62, Steaua reuşind egalarea prin Varela, în minutul 81.

Meciul retur se va disputa la Belgrad, la 5 august, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici