Gigi Becali: Victoria Stelei în faţa Oţelului nu poate fi contestată

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, că victoria formaţiei pregătite de Mihai Stoichiţă în meciul cu Oţelul, scor 1-0, în etapa a XXI-a a Ligii I, nu poate fi contestată.

11 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Victoria Stelei în faţa Oţelului nu poate fi contestată

Gigi Becali: Victoria Stelei în faţa Oţelului nu poate fi contestată (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Victoria Stelei nu poate fi contestată, ei au bâjbâit pe acolo prin careu, dar n-au avut ocazii. Oţelul a părut slăbit fiindcă a jucat cu Steaua, i-am luat tare din prima şi i-am năucit. Dacă aveam puţin noroc, era 2 sau 3-0 după primele 15 minute, Steaua e ucigătoare. În a doua repriză n-au mai alergat aşa tare, s-au retras, depinde şi de dispoziţia jucătorilor. Galaţi a greşit că l-a băgat pe Ochiroşii, el e stelist, dacă ajungea în faţa porţii, dădea pe lângă poartă. Putea fi 3-0 sau 4-0 la pauză pentru noi. Suntem pe primul loc, sper să fim acolo şi de Paşte", a spus Becali la GSP Tv.

Oficialul stelist a adăugat că la meciul CFR - Dinamo, programat sâmbătă, în etapa a XXI-a, îşi doreşte un rezultat de egalitate. "La CFR-Dinamo ţin pumnii pentru Dinamo dacă marchează CFR prima, dacă dă Dinamo primul gol, ţin cu CFR, că eu vreau un egal. Vreau ca Dinamo să stea acolo în spate, să nu mai aud de ei. Țin la Borcea ca la un frate mai mic, dar la fotbal e război", a spus Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Stancu, în minutul 10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici