Gilles Simon s-a calificat în sferturi de finală la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Tenismanul francez Gilles Simon, cap de serie numărul unu, s-a calificat joi în sferturile de finală ale turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti, dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de dolari.

142 afișări
Imaginea articolului Gilles Simon s-a calificat în sferturi de finală la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Gilles Simon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Simon l-a învins, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră şi 21 de minute, pe israelianul Dudi Sela.

În sferturile de finală, Gilles Simon îl va întâlni pe polonezul Lukasz Kubot, al şaptelea favorit al competiţiei.

În proba de dublu de la Bucureşti, perechea James Cerretani/Fabio Fognini (SUA/Italia), cap de serie numărul 4, a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 3-6, 7-6 (7/2), 11-9, cuplul german Tobias Kamke/Florian Mayer şi va juca, în semifinale, cu perechea Jeremy Chardy/Lukasz Kubot (Franţa/Polonia).

TITLURILE ZILEI

În cealaltă semifinală de dublu se vor întâlni perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul unu, şi cuplul australian Paul Hanley/Jordan Kerr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici