Gimnasta Andreea Munteanu, locul 3 în finala la bârnă de la Cupa Mondială de la Cottbus

Gimnasta Andreea Munteanu s-a clasat, duminică, pe locul trei în finala la bârnă, la Cupa Mondială de la Cottbus, denumită şi Turneul Maeştrilor, informează site-ul oficial al competiţiei.

243 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Andreea Munteanu, locul 3 în finala la bârnă de la Cupa Mondială de la Cottbus

Gimnasta Andreea Munteanu, locul 3 în finala la bârnă de la Cupa Mondială de la Cottbus

Munteanu a avut un exerciţiu notat cu 13,750 şi a fost devansată de unguroaica Noemi Makra (13,925) şi rusoaica Maria Harenkova (13,850).

În finala la sol, Andreea Munteanu s-a clasat pe locul cinci, cu o nota 13.150. La sol s-a impus poloneza Marta Pihan-Kulezsa (13,950), urmată de nemţoica Kim Bui (13,925) şi rusoaica Maria Harenkova (13,750).

La competiţia de la Cottbus urma să participe şi Larisa Iordache, potrivit anunţului organizatorilor, însă gimnasta acuză probleme de sănătate şi nu a mai făcut deplasarea în Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici