Gimnasta Diana Chelaru s-a retras oficial din activitatea competiţională

Gimnasta Diana Chelaru s-a retras oficial din activitatea competiţională, la Campionatul Naţional al maeştrilor şi al echipelor de cluburi, desfăşurat la finalul acestei săptămâni, la Oneşti.

257 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Diana Chelaru s-a retras oficial din activitatea competiţională

Diana Chelaru (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Diana Chelaru a fost aplaudată la scenă deschisă în cadrul festivităţii de retragere şi copleşită de flori, gimnasta arătându-se emoţionată în faţa spectatorilor din Sala Sporturilor "Nadia Comăneci".

Începând de vineri, sala oneşteană a găzduit Campionatului Naţional al maeştrilor şi al echipelor de cluburi. Titlul naţional pe echipe la feminin a revenit clubului Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva, iar la masculin clubului Dinamo Bucureşti.

De asemenea, la individual-compus masculin, câştigătorul a fost componentul lotului olimpic Andrei Muntean (Dinamo Bucureşti, 86.400 puncte), în timp ce la feminin, nu a fost acordat, din cauză că nu a fost întrunit numărul regulamentar de concurente.

Echipa feminină campioană a României a fost formată din sportivele Asiana Peng, Andreea Iridon, Ana Maria Ocolişan şi Ştefania Stănilă, iar cea masculină din gimnaştii Flavius Koczi, Andrei Muntean, Andrei Ursache şi Robert Ghiuzan.

Podiumul la feminin: Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva (165.825 puncte), ASJ Bacău (cu vicecampioana mondială la sol, Diana Chelaru, în componenţă, total 157.100) şi CSŞ Gimnastică Focşani (152.625)

Podiumul la masculin: Dinamo Bucureşti (252.450 puncte), CSM LPS Bistriţa (259.050), CSM Lugoj (233.850).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici