Gimnasta japoneză Hitomi Hatakeda şi-a revenit miraculos

  • La Cupa Mondială, accidentarea japonezei Hitomi Hatakeda a provocat teamă, aceasta suferind leziuni grave ale coloanei vertebrale.
  • Sportiva niponă a scăpat miraculos, spun medicii, iar ieri a postat fotografia de la ieşirea din spital.
  • ăptămâna trecută, gimnasta japoneză Hitomi Hatakeda a căzut la un antrenament la paralele, în timp ce se pregătea pentru Campionatele Mondiale.
3098 afișări
Imaginea articolului Gimnasta japoneză Hitomi Hatakeda şi-a revenit miraculos

La început, leziunea părea foarte gravă, existau temeri că s-au produs leziuni grave ale măduvei şi ale vertebrelor. Ieri însă, ca prin minune, japoneza în vârstă de 21 de ani a părăsit clinica în care a fost tratată, postând o fotografie pe Instagram stând în picioare, la ieşirea din spital.

„Îmi pare rău că nu am putut îndeplini aşteptările fanilor japonezi care m-au susţinut cu pasiune în timpul Cupei Mondiale”, a scris gimnasta.

Fără să ofere detalii despre accidentare, a adăugat că acum se va concentra pe recuperare şi se va strădui din greu, pentru a se întoarce cât mai repede posibil.

Hatakeda, membră a echipei japoneze de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, se calificase de pe locul 4 la general în finala Cupei Mondiale de duminica trecută, dar a fost nevoită să renunţe după accidentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici