Gimnastele Larisa Iordache şi Andreea Munteanu vor participa la Cupa Mondială de la Cottbus

Organizatorii Cupei Mondiale de la Cottbus, denumită şi Turneul Maeştrilor, au anunţat, joi, sportivii participanţi în competiţie, printre care se numără şi gimnastele Larisa Iordache şi Andreea Munteanu.

282 afișări
Imaginea articolului Gimnastele Larisa Iordache şi Andreea Munteanu vor participa la Cupa Mondială de la Cottbus

Gimnasta Larisa Iordache (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit anunţului organizatorilor, Andreea Munteanu va concura la sol şi bârnă, iar Larisa Iordache la paralele şi bârnă. În competiţia masculină, România nu va avea reprezentanţi.

Cupa Mondială de la Cottbus va avea loc în intervalul 13-16 martie, în Lausitz-Arena. În primele două zile sunt prevăzute calificările, iar în 15 şi 16 martie vor avea loc finalele concursului pe aparate.

La ediţia din 2013, România a fost reprezentată doar în competiţia masculină de patru gimnaşti, fără ca aceştia să obţină vreo medalie.

La feminin, în 2012, Diana Chelaru a cucerit medalia de aur la sol şi a obţinut locul 7 la paralele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici