Gimnastică: Federaţia caută încă parteneri pentru organizarea Campionatului European de la Cluj

Au mai rămas mai puţin de trei luni până la startul Campionatului European de gimnastică de la Cluj-Napoca, iar FRG, for condus de Adrian Stoica, încearcă să găsească soluţii pentru susţinerea fără probleme a evenimentului.

276 afișări
Imaginea articolului Gimnastică: Federaţia caută încă parteneri pentru organizarea Campionatului European de la Cluj

Gimnastică: Federaţia caută încă parteneri pentru organizarea Campionatului European de la Cluj (Imagine: AFP / Mediafax Arhiva Foto)

Astfel, pe siteul forului de profil a fost publicat un anunţ prin care oficialii FRG îşi exprimă deschiderea pentru orice companie interesată de a se asocia cu forul situat pe strada Vasile Conta pentru a colabora în vederea organizării Euro 2017. Iată mai jos textul apărut pe pagina electronică a federaţiei.

"Având în vedere faptul că Federaţia Română de Gimnastică are onoarea de a organiza Campionatele Europene de Gimnastică Artistică, programate la Cluj-Napoca, în perioada 19-23 aprilie 2017, aducem la cunoştinţă că suntem interesaţi în a stabili parteneriate sau orice altă formă de colaborare, care să nu contravină legislaţiei în vigoare, în scopul atragerii de fonduri / finanţare din surse private / externe.

Facem precizarea că orice persoană juridică / fizică interesată de un astfel de demers, poate face propuneri / proiecte în acest sens pentru activitate de voluntariat, atragerea de sponsorizari, bartere, vânzare / promovare acţiune, vânzare servicii de publicitate etc.

Federaţia Româna de Gimnastică organizează o selectie de propuneri / dialog competitiv / concurs de soluţii pentru găsirea variantei optime de colaborare / finanţare şi eventualitatea cooptării de parteneri, fără a acorda exclusivitate în acest sens

Federaţia Română de Gimnastica aşteaptă propunerile societăţilor de profil care pot acorda sprijin în condiţii de celeritate, acestea putând fi depuse până în data de 08.02.2017, orele 13.00 la:

- Sediul Federatiei Române de Gimnastică, str. Vasile Conta, nr. 16, sector 2, Bucureşti
- via e-mail: romgym@romgym.ro
- fax: 021 317 1111"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici