Gimnastul Andrei Muntean a câştigat titlul naţional la individual-compus

Gimnastul Andrei Muntean a câştigat, sâmbătă, titlul naţional la individual-compus, în cadrul Campionatelor Naţionale individuale, care se desfăşoară la Bucureşti.

165 afișări
Imaginea articolului Gimnastul Andrei Muntean a câştigat titlul naţional la individual-compus

Andrei Muntean (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Andrei Muntean, legitimat la Dinamo Bucureşti, a fost urmat pe podium de Cristian Băţagă (CSM Bistriţa) şi de Andrei Ursache (Dinamo Bucureşti).

În 2013, titlul naţional la individual-compus a fost cucerit de Cristian Băţagă.

Tot sâmbătă, în proba similară feminină s-a impus Larisa Iordache (59.650 puncte), ea fiind urmată pe podium de Ştefania Stănilă (55.800 puncte) şi de Andreea Iridon (55.100), ambele de la CSN Cetate Deva. Larisa Iordache a cucerit titlul naţional la individual-compus şi în 2013.

Duminică, tot la Sala Polivalentă, sunt programate finalele pe aparate, la feminin şi masculin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici