Gino Iorgulescu: Olăroiu mi-a spus că renunţă la tot pentru echipa naţională

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că antrenorul formaţiei Al Ahly (Emiratele Arabe Unite), Cosmin Olăroiu, i-a transmis că pentru echipa naţională a României renunţă la tot.

174 afișări
Imaginea articolului Gino Iorgulescu: Olăroiu mi-a spus că renunţă la tot pentru echipa naţională

Cosmin Olaroiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu am discutat cu Olăroiu şi mi-a spus că renunţă la bani, renunţă la tot pentru echipa naţională. Din păcate, el este sub contract în momentul de faţă. Dacă federaţia se înţelege cu clubul lui, atunci Olăroiu este dispus să vină la naţională", a spus Iorgulescu.

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anunţat, joi, site-ul oficial al FRF.

"FRF şi Victor Piţurcă au reziliat astăzi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecţioner al echipei naţionale a României, precum şi contractele celorlalţi membri ai stafului primei reprezentative", se arată în comunicatul FRF.

Federaţia Română de Fotbal anunţă că mai multe detalii vor fi oferite de preşedintele Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă ce va avea loc luni, 20 octombrie, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Numele lui Cosmin Olăroiu a apărut în ultima perioadă ca înlocuitor al lui Victor Piţurcă la echipa naţională. Alţi tehnicieni despre care s-a scris că ar putea prelua reprezentativa României sunt Cosmin Contra, Dan Petrescu şi Walter Zenga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici