Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi rezervă, a fost învinsă cu 2-1 în deplasare la Malmö FF

  • Malmö FF şi Glasgow Rangers s-au confruntat marţi seara pe Eleda Stadion din Malmö, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.
  • Suedezii s-au impus cu 2-1, Ianis Hagi fiind rezervă neutilizată.
  • Golul scoţienilor a fost marcat de veteranul Steven Davis, în al 5-lea minut suplimentar.
159 afișări
Imaginea articolului Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi rezervă, a fost învinsă cu 2-1 în deplasare la Malmö FF

FOTO: Instagram @malmo_ff

După debutul din Premiership, cu 3-0, în faţa lui Livingstone, Glasgow Rangers a mers la Malmö cu gândul la victorie.

După o primă repriză fără goluri, dar şi fără ocazii importante, suedezii au înscris de două ori, chiar în debutul reprizei secunde, în minutele 47 şi 49, prin Soren Rieks şi Veljko Birmancevic.

Scoţienii nu au reuşit să producă situaţii de poartă periculoase după primirea golurilor, părând că partida se va încheia cu 2-0.

În al 5-lea minut suplimentar de joc, Steven Davis a marcat cu un şut precis din marginea careului, reducând diferenţa şi uşurând sarcina scoţienilor în returul care va avea loc săptămâna viitoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici