Golden State Warriors a sărbătorit câştigarea titlului în NBA alături de un milion de fani - VIDEO

Echipa Golden State Warriors a sărbătorit câştigarea titlului în NBA, vineri, la Oakland, alături de aproximativ un milion de fani, relatează presa americană.

127 afișări
Imaginea articolului Golden State Warriors a sărbătorit câştigarea titlului în NBA alături de un milion de fani - VIDEO

Golden State Warriors a sărbătorit câştigarea titlului în NBA alături de un milion de fani (Captură video)

Echipa a defilat pe străzile din Oakland, pe care se aflau numeroşi suporteri, dintre care mulţi îşi ocupaseră cu o seară înainte de eveniment locurile cele mai avantajoase pentru a-şi vedea favoriţii.

O festivitate a avut loc într-o zonă pe malul lacului Merritt, unde baschetbaliştii s-au adresat fanilor.

"Îmi amintesc că acum şase ani, când am fost selecţionat, locuiam chiar aici, lângă lacul Merritt, şi puteam să mă plimb fără să fiu recunoscut. Acm suntem campioni. Sunt foarte încântat că fac parte din acest grup", a spus Stephen Curry.

Echipa Golden State Warriors a câştigat titlul de campioană în liga profesionistă nord-americană de baschet, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 105-97, formaţia Cleveland Cavaliers, în meciul şase al finalei NBA.

Golden State s-a impus la general cu scorul de 4-2, nemaifiind astfel necesară disputarea celei de-a şaptea partide a finalei.

Acesta este primul titlu în NBA câştigat de Golden State după 1975. Echipa din Oakland a mai câştigat titlul de campioană în 1947 şi în 1956.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici