Gregg Popovich, de la San Antonio Spurs, antrenorul anului în NBA

Tehnicianul echipei San Antonio Spurs, Gregg Popovich, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), a anunţat, miercuri, cotidianul Tuttosport.

51 afișări
Imaginea articolului Gregg Popovich, de la San Antonio Spurs, antrenorul anului în NBA

Gregg Popovich (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Popovich, în vârstă de 60 de ani, a cucerit trofeul Red Auerbach pentru a treia oară în carieră, după ce l-a mai primit în 2003 şi 2012, şi i-a egalat pe Pat Riley şi Don Nelson.

Gregg Popovich a acumulat 380 de puncte şi i-a devansat în acest an pe Jeff Hornacek (Phoenix Suns - 339 de puncte) şi Tom Thibodeau (Chicago Bulls - 159 de puncte).

San Antonio Spurs a încheiat sezonul regulat cu cea mai bună linie de clasament dintre toate echipele din NBA, 62 de victorii şi 20 de înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici