Gregory Tade a semnat un contract valabil trei sezoane cu FC Steaua

FC Steaua a anunţat, luni, pe contul său oficial de Facebook, transferul francezului Gregory Tade, atacant care a semnat un contract valabil trei sezoane cu gruparea roş-albastră.

293 afișări
Imaginea articolului Gregory Tade a semnat un contract valabil trei sezoane cu FC Steaua

Gregory Tade (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

"Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă transferul atacantului Gregory Tade, provenit de la CFR Cluj, care a semnat un contract valabil trei sezoane", se menţionează pe site-ul de socializare citat.

FC Steaua l-a inclus pe jucător pe lista UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor. "Vârful francez în vârsta de 28 de ani va purta tricoul cu numarul 15 şi a fost inclus pe lista UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor. Clubul nostru îi urează bun venit golgeterului Ligii I din sezonul trecut şi să aibă parte de cât mai multe reuşite în tricoul roş-albastru", precizează conducerea FC Steaua.

În vârstă de 28 de ani, Gregory Tade a mai evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness Caledonian Thistle şi St. Johnstone. Atacantul francez a fost transferat de CFR Cluj la 1 iulie 2013 şi este golgheterul ediţiei trecute a Ligii I cu 18 reuşite.

Gregory Tade ar putea debuta la Steaua în meciul programat, marţi, de la ora 21.30, în deplasare, cu formaţia slovacă AS Trencin, contând pentru prima manşă a turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici