Grigoraş va semna un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Pandurii Târgu Jiu

Tehnicianul Petre Grigoraş va semna un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Pandurii Târgu Jiu, acesta urmând să preia postul lăsat liber de Cristian Pustai, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării gorjene.

69 afișări
Imaginea articolului Grigoraş va semna un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Pandurii Târgu Jiu

Petre Grigoras (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Antrenorul a fost singura opţiune a conducerii clubului după încheierea pe cale amiabilă a contractului cu Pustai. "Există un acord verbal, Grigoraş va fi noul antrenor al echipei Pandurii. Detaliile contractuale vor fi stabilite într-o întâlnire care va avea loc în această seară sau mâine, dar este destul de sigur că înţelegerea va fi semnată pe doi ani şi jumătate", au declarat sursele citate.

Petre Grigoraş preia conducerea tehnică a formaţiei gorjene de la Cristian Pustai, cel care îi succedase la finalul mandatului precedent. Grigoraş a mai condus Pandurii Târgu Jiu între 4 octombrie 2010 şi 15 ianuarie 2013.

Tehnicianul Cristian Pustai şi-a reziliat, miercuri, de comun acord contractul cu gruparea gorjerană, motivându-şi decizia prin faptul că echipa s-a îndepărtat de obiectivul stabilit, participarea într-o cupă europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici