Grupă de foc la Turneul Campioanelor pentru Halep. Sportiva se va confrunta cu liderul mondial Angelique Kerber

Simona Halep, a treia favorită a competiţiei, şi-a aflat, vineri, adversarele din faza grupelor la Turneul Campioanelor. Halep a fost repartizată în Grupa Roşie, alături de liderul mondial Angelique Kerber (Germania), Madison Keys (SUA, 7 WTA) şi Dominika Cibulkova (Slovacia, 8 WTA).

4944 afișări
Imaginea articolului Grupă de foc la Turneul Campioanelor pentru Halep. Sportiva se va confrunta cu liderul mondial Angelique Kerber

Grupă de foc la Turneul Campioanelor pentru Halep. Sportiva se va confrunta cu liderul mondial Angelique Kerber

În Grupa Albă vor juca Agnieszka Radwanska (Polonia, 3 WTA), Karolina Pliskova (Cehia, 5 WTA), Garbine Muguruza (Spania, 6 WTA) şi Johanna Konta (Marea Britanie, 10 WTA) sau Svetlana Kuzneţova (Rusia, 9 WTA), dacă rusoaica va cuceri turneul de la Moscova.

Înainte de tragerea la sorţi, Halep a urcat pe scena şi a declarat: "Mă simt excelent să mă întorc aici, am amintiri frumoase de la Singapore. Nu voi uita niciodată victoria contra Serenei din 2014. Îmi place oraşul pentru că am multe opţiuni atunci când merg la cumpărături. Sper să câştig cât mai multe meciuri pentru a-mi putea face cât mai multe cadouri".

Simona Halep va juca pentru al treilea an consecutiv la Turneul Campioanelor. La ediţia din 2014 a pierdut finala cu Serena Williams, după ce o învinsese pe americancă în faza grupelor, iar în 2015 a încheiat Grupa Roşie pe locul 3 şi a fost eliminată.

Deşi obţinuse calificarea, Serena Williams, în prezent pe locul 2 în ierarhia mondială, nu va juca la ediţia din acest an de la Singapore din cauza unei accidentări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici