Gruparea FC Rapid, sancţionată cu 30.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Steaua

Gruparea Rapid a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu 30.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de suporterii proprii la partida cu Steaua, din prima etapă a Ligii I, informează lpf.ro.

130 afișări
Imaginea articolului Gruparea FC Rapid, sancţionată cu 30.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Steaua

Gruparea FC Rapid, sancţionată cu 30.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Steaua (Imagine: Laurentiu mich/Mediafax Foto)

La meciul de sâmbătă, fanii rapidişti au aruncat mai multe petarde pe teren în timpul meciului cu Steaua. De asemenea, în minutul 20, meciul a fost oprit câteva secunde de arbitrul Alexandru Tudor, din cauza unei petarde aruncate în teren de suporterii de la tribuna a II-a.

Pentru incidentele de la meciul FC Braşov - Astra Giurgiu, Comisia de Disciplină a sancţionat deţinătoarea Cupei României-Timişoreana cu suma de 10.000 de lei, în timp ce gruparea ardeleană a fost penalizată cu 5.000 de lei.

TITLURILE ZILEI

Eliminaţi în optimile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast şi etapa I a Ligii I, jucătorii Andrei Enescu (Gaz Metan Mediaş) şi Michael Ngadeu-Ngadjui (FC Botoşani) au fost sancţionaţi cu câte un meci suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă.

Tot în şedinţa de miercuri, Comisia de Disciplină a respins contestaţia formulată de FC Braşov ca fiind neregulamentară, după ce ardelenii au reclamat că portarul Petrolul Ploieşti, Peterson Pecanha, a evoluat deşi se afla în stare de suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici