Gruparea FC Rapid, sancţionată cu 33.750 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Gruparea FC Rapid a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu 33.750 de lei penalitate sportivă, în urma incidentelor provocate de proprii suporteri la meciul cu FC Viitorul de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I.

127 afișări
Imaginea articolului Gruparea FC Rapid, sancţionată cu 33.750 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Gruparea FC Rapid, sancţionată cu 33.750 de lei de Comisia de Disciplină a FRF (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În baza art. 82, coroborat cu art. 83.2.b, se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate de 7.500 lei; În baza art. 82, coroborat cu art. 83.2.d, se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate de 33.750 lei; În baza art. 45, coroborat cu art. 82 si 83.2.b.d. şi art. 44.1, se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate de 33.750 lei", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.

Jucătorii formaţiei Rapid, Tomas Josl şi Daniel Niculae, eliminaţi în partida cu FC Viitorul, au fost sancţionaţi cu o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă, respectiv două etape şi de 3.000 de lei.

Gruparea FC Dinamo a fost de asemenea penalizată cu 7.500 de lei în urma abaterilor disciplinare ale suporterilor la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I.

Comisia de Disciplină i-a sancţionat cu câte o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă pe următorii jucători: Narcisse Bambara (U Cluj), Ioan Filip (Petrolul Ploieşti), Burent Vinko (Ceahlăul Piatra Neamţ), Pablo Brandan (CS Universitatea Craiova), Bencun Marko (FC Braşov) şi Juric Tomislav (FC Braşov).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici