Guardiola ar putea fi demis de conducătorii clubului Bayern Munchen înainte de finalul sezonului

Pep Guardiola (45 de ani), care o va prelua pe Manchester City, la finalul sezonului, ar putea fi demis de conducătorii clubului Bayern Munchen, dacă nu o va elimina pe Juventus Torino, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, informează, duminică, site-ul express.co.uk.

701 afișări
Imaginea articolului Guardiola ar putea fi demis de conducătorii clubului Bayern Munchen înainte de finalul sezonului

Guardiola ar putea fi demis de conducătorii clubului Bayern Munchen înainte de finalul sezonului (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Jurnaliştii englezi anunţă că şefii clubului bavarez ar fi îngrijoraţi deoarece tehnicianul spaniol s-ar concentra mai mult pe ce va avea de făcut la City, decât pe confruntările din finalul acestui sezon.

În etapa trecută din Bundesliga, liderul Bayern a terminat la egalitate, 0-0, în deplasare, cu Bayer Leverkusen, după o serie de patru victorii. Duminică, echipa antrenată de Guardiola va juca, tot în deplasare, cu Augsburg.

"Dubla" cu Juventus, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, este programată pe 23 februarie şi 16 martie. Primul meci va fi la Torino.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici