Guardiola sparge 70 de milioane de euro în prima săptâmână de transferuri

  • Ferran Torres de la Valencia şi Nathan Ake de la Bournemouth sunt primele transferuri ale lui Manchester City în această vară
  • Guardiola vrea întăriri după ce Liverpool a câştigat la pas titlul în Anglia
  • City a fost amendată cu 10 milioane de euro pentru că nu a colaborat cu comisia UEFA de investigaţie pentru Fair Play Financiar
620 afișări
Imaginea articolului Guardiola sparge 70 de milioane de euro în prima săptâmână de transferuri

Guardiola FOTO Profimedia

Guardiola şi Manchester City se mişcă agresiv pe piaţa transferurilor. Ferran Torres de la Valencia şi Nathan Ake de la Bournemouth sunt transferurile făcute de Guardiola care să o ajute pe City să ia înapoi titlul de la Liverpool sezonul viitor.

Sheikh Mansour visează în continuare la trofeul suprem, Champions League, aşa că nicio sumă nu este prea mare pentru el. 70 de milioane de euro va cheltui City pentru a-i aduce pe cei doi. De la venirea lui Guardiola, Man City a plătit peste 500 de milioane de euro doar pentru fundaşi.

Manchester City a câştigat recent apelul făcut la TAS după excluderea pentru 2 ani din cupele europene, sancţiune dictată de UEFA. City va putea juca astfel în UEFA Champions League în sezonul următor şi a plătit o amendă de 10 milioane de euro pentru că a refuzat să colaboreze cu UEFA în timpul anchetei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici