Guilherme Sitya a semnat un contract pe cinci ani cu Steaua

FC Steaua a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că fotbalistul Guilherme Haubert Sitya, fost component al echipelor Concordia Chiajna şi Petrolul Ploieşti, a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea bucureşteană.

260 afișări
Imaginea articolului Guilherme Sitya a semnat un contract pe cinci ani cu Steaua

Guilherme Sitya a semnat un contract pe cinci ani cu Steaua (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

Fundaşul în vârstă de 24 de ani se va alătura în curând lotului condus de Constantin Gâlcă în cantonamentul din Antalya.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la un club foarte mare. Îmi doresc foarte mult să muncesc bine şi să mă bucur de cât mai multe trofee. Le mulţumesc celor de aici pentru încrederea acordată şi sper ca, prin evoluţiile mele, să le răsplătesc efortul de a mă legitima", a declarat jucătorul brazilian pentru steauafc.com.

Guilherme a jucat în acest sezon pentru echipa Greuther Furth. El a evoluat pentru Concordia Chiajna în 2012 şi pentur Petrolul în perioada 2012-2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici