Guus Hiddink a demisionat de la naţionala Olandei

Federaţia Olandeză de Fotbal (KNVB) a anunţat că Guus Hiddink a demisionat din funcţia de selecţioner, cu un an înainte de expirarea mandatului, informează uefa.com.

126 afișări
Imaginea articolului Guus Hiddink a demisionat de la naţionala Olandei

Guus Hiddink (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi pare rău că lucrurile s-au terminat aşa. A fost o onoare să fiu selecţioner al Olandei pentru a doua oară şi îi urez succesorului meu noroc în drumul spre Euro-2016", a declarat Hiddink.

În vârstă de 68 de ani, Hiddink a preluat naţionala Olandei anul trecut, după plecarea lui Louis van Gaal. El a condus prima oară naţionala în perioada 1994-98, ducând echipa în sferturile de finală ale Euro-'96 şi în semifinalele Cupei Mondiale din 1998. De asemenea, el a condus naţionala Coreei de Sud în semifinalele Cupei Mondiale din 2002 şi naţionala Rusiei în semifinalele Euro-2008.

Locul lui Hiddink la naţionala Olandei va fi luat de secundul acestuia, Danny Blind.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici