Hagi a aşteptat prima victorie din istorie în Europa pentru a le transmite un mesaj contestatarilor: "Staţi liniştiţi, dacă falimentez..."

Gică Hagi e un antrenor şi un patron fericit. Viitorul a învins, miercuri seară, APOEL Nicosia, scor 1-0, după un meci decis de eurogolul lui Cristi Ganea, iar discursul Regelui de la finalul meciului a fost unul destul de echilibrat.

5106 afișări
Imaginea articolului Hagi a aşteptat prima victorie din istorie în Europa pentru a le transmite un mesaj contestatarilor: "Staţi liniştiţi, dacă falimentez..."

Hagi a aşteptat prima victorie din istorie în Europa pentru a le transmite un mesaj contestatarilor: "Staţi liniştiţi, dacă falimentez..."

Cel mai mare fotbalist al României s-a declarat mulţumit de joc şi de rezultat, a evidenţiat valoarea adversarului pe care l-a avut în faţă, dar şi faptul că scorul putea fi mai mare, dacă elevii săi nu ratau câteva ocazii importante în prima repriză: "Suntem fericiţi, am câştigat, învăţăm din fiecare experienţă. Sunt mulţumit că echipa a reacţionat bine după meciul cu CFR. Am avut consistenţă, în majoritatea timpului am făcut ce ne-am propus. Am avut ocazii multe, scorul putea să fie mai mare, acum sper doar să facem faţă la ei. Ei au jucători cu experienţă mai mari, echipa lor e plină de jucători care au jucat la Chelsea, la Borussia Monchengladbach, portarul vine din Olanda...Am făcut faţă meciului cu stilul nostru, cu jocul nostru. Merge bine, vom vedea ce va fi!", a spus Hagi, la microfonul TVR, înainte să atragă atenţia supra condiţiilor în care se va juca returul din Cipru: "Nu aveam cum să fim favoriţi. Suntem o echipă tânără, cu unii jucători tineri, dar creştem şi am făcut faţă. Sunt fericit pentru jucători, au muncit, cred că avem o echipă bună. Dar, atenţie, jucăm în Cipru. Au suporteri, va fi căldură mare, n-avem timp...Nu suntem obişnuiţi cu un aşa program, vom vedea cum vom face faţă."

TITLURILE ZILEI

Citiţi pe prosport.ro ce a spus Hagi despre execuţia fabuloasă a lui Cristi Ganea

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici