Hagi: Am plecat de la Steaua pentru totdeauna

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, marţi seară, că nu regretă decizia pe care a luat-o în septembrie 2007 de a pleca de la Steaua, precizând că este chiar foarte fericit şi că nu va mai reveni la gruparea din Bulevardul Ghencea.

32 afișări
Imaginea articolului Hagi: Am plecat de la Steaua pentru totdeauna

Hagi: Am plecat de la Steaua pentru totdeauna (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu îmi pare rău ca am luat decizia să plec de la Steaua, chiar sunt foarte fericit. Deşi la Steaua aveam bani să fac echipa, Steaua e o echipă cu istorie, o echipă cu care poţi să mergi peste tot. Venisem cu gânduri mari la Steaua. Am plecat de la Steaua pentru totdeauna. Nu o să iert, am iertat o dată, a doua oară nu o să se mai întâmple să-l mai iert pe Gigi" a spus Hagi la GSP TV.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, marţi seară, că fostul antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi şi una dintre principalele rivale din campionat, formaţia CFR Cluj, nu ar fi pierdut meciul cu Olympique Lyon după ce ar fi condus cu scorul de 2-0.

Steaua Bucureşti a pierdut, marţi, pe teren propriu, scor 3-5 (2-3), meciul susţinut în compania formaţiei franceze Olympique Lyon, contând pentru etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, aceasta fiind a doua înfrângere pe teren propriu a steliştilor în actuala ediţie a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici