Hagi: Am venit la Galatasaray ca să fac treabă, vom arăta tuturor că lotul actual este bun

Tehnicianul Gheorghe Hagi, care va semna, la ora 15.30, un contract cu Galatasaray, a declarat pentru cotidianul turc Vatan că a venit la gruparea din Istanbul pentru a face treabă şi că va demonstra că lotul pe care îl are la dispoziţie este bun.

15 afișări
Imaginea articolului Hagi: Am venit la Galatasaray ca să fac treabă, vom arăta tuturor că lotul actual este bun

Hagi: Am venit la Galatasaray ca să fac treabă, vom arăta tuturor că lotul actual este bun (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Când au fost condiţiile uşoare la Galatasaray? A fost mereu greu... Pentru că Galatasaray este un club mare. La Galatasaray treburile nu merg uşor. Când eram fotbalist nu am obţinut uşor succese la Galatasaray, la fel a fost şi ca antrenor... Pentru a obţine succese trebuie să munceşti. Vom munci. Ne vom vedea de treabă. Eu am venit să fac treabă. La Galatasaray erau treburi lăsate pe jumătate. Le vom finaliza. Vom arăta tuturor că lotul este unul bun", a spus Hagi.

Hagi revine la conducerea tehnică a echipei Glatasaray după ce a mai antrenat-o în perioada 2003-2004. În mandatul anterior, el a preluat echipa de la Fatih Terim, în martie 2004, în etapa a XXVII-a a sezonului 2003/2004, când gruparea turcă se afla pe locul şase, poziţie pe care a şi terminat întrecerea internă în acea ediţie.

În sezonul 2004/2005, Hagi şi Galatasaray au câştigat Cupa Turciei, după victoria obţinută în finala disputată cu Fenerbahce Istanbul, scor de 5-1. În prima ligă turcă, Galata a terminat sezonul pe locul trei, la patru puncte de campioana Fenerbahce. La sfârşitul campionatului, Hagi a fost obligat să demisioneze, fiind înlocuit de belgianul Eric Gerets.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici