Hagi anunţă că nu va mai vorbi despre fotbalul românesc şi se va concentra doar asupra proiectului său

Gheorghe Hagi nu va mai vorbi despre fotbalul românesc şi se va concentra doar pe munca pe care o depune la FC Viitorul, a anunţat fostul internaţional pe site-ul oficial al campioanei, duminică, la două zile de la conferinţa de presă în care a transmis că vrea să părăsească România.

1669 afișări
Imaginea articolului Hagi anunţă că nu va mai vorbi despre fotbalul românesc şi se va concentra doar asupra proiectului său

Hagi anunţă că nu va mai vorbi despre fotbalul românesc şi se va concentra doar asupra proiectului său

Supărat din cauza modului în care au fost interpretate declaraţiile sale privind starea fotbalului românesc, Hagi a transmis, vineri seară, la conferinţa de presă de după egalul cu Astra (1-1), că e convins că cea mai bună soluţie este să plece din România, ţară în care fotbalul se află, de ani buni, în cădere.

Duminică, managerul tehnic al Viitorului a revenit cu un mesaj în care şi-a explicat decizia de a nu-şi mai exprima public opiniile legate de cele întâmplate în fotbalul românesc: "La ultima conferinţă de presă mi-am exprimat opinia personală legată de situaţia fotbalului românesc, în care am precizat că fotbalul la nivel mondial se dezvoltă, iar la noi în ţară avem mai puţine stadioane, echipe, jucători, antrenori şi mai putini suporteri. Această situaţie a fotbalului din România a fost reflectată şi de către dumneavoastră, în presa scrisă şi tv. O parte a presei a transformat opinia mea personală legată de situaţia foarte grea a fotbalului românesc în titluri tendenţioase precum «Hagi se revoltă», «atacă», «aruncă bomba», lucru care mă face să înţeleg că pentru unii nu trebuie să am dreptul la opinie, să vorbesc despre situaţia fotbalului românesc, cu toate că particip şi sunt printre primii care am investit în viitorul fotbalului din România în ultimii zece ani.

- Ca urmare a acestor lucruri, am luat decizia de a nu mai vorbi despre situaţia fotbalului românesc pe o perioadă nedeterminată, concentrându-mă foarte mult doar pe proiectele personale - Academia Hagi, FC Viitorul şi meseria mea de Manager tehnic", se arată în comunicatul remis de Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici