Hagi are încredere în echipele româneşti din cupele europene

Fostul selecţioner Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, că are încredere în echipele româneşte din Liga Europa şi speră ca şi CFR Cluj să reuşească accesul în grupele Ligii Campionilor.

189 afișări
Imaginea articolului Hagi are încredere în echipele româneşti din cupele europene

Gheorgh Hagi (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Toată lumea s-a bucurat de victoria CFR-ului la Basel, suntem fericiţi, sperăm ca şi în meciul retur de pe teren propriu să facă un meci bun pentru că lucrurile nu sunt încheiate. CFR a arătat că are un potenţial foarte bun şi sperăm să avem o echipă în grupele Ligii Campionilor. În ce priveşte Vasluiul, trebuie să îşi joace şansa, în fotbal nimic nu este stabilit dinainte. Trebuie să aibă şi şansă, aşa cum a avut şi CFR-ul la Basel, când a întors rezultatul prin două acţiuni frumoase. Să dea Dumnezeu să facă lucrurile care să le ofere şansa să se califice. Trebuie să alerge foarte mult şi ocaziile care le au să le fructifice", a spus Hagi.

El consideră că Steaua este, "aşa cum o vede toată lumea", deja calificată. "Trebuie doar să facă ce este normal din această dublă manşă, să se califice, să arate forma bună în care se află pentru că joacă bine şi în campionat. Obţine rezultate şi asta este cel mai important. Lui Dinamo îi va fi foarte greu cu Metalist Harkov, îi cunosc pe ucraineni. Dinamo a avut un început bun de campionat şi arată în anumite momente că are un potenţial foarte bun, are un lot bun şi sperăm să facă o figură frumoasă. Îi va fi însă foarte greu", a declarat Gheorghe Hagi.

CFR Cluj a trecut de FC Basel, scor 2-1, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. În Liga Europa, FC Vaslui întâlneşte Inter Milano, Steaua pe Ekranas şi Dinamo pe Metalist arkov, toate partidele fiind programate joi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici