Hagi către Bute: Tu eşti regele acum!

Antrenorul Gheorghe Hagi i-a spus lui Lucian Bute "tu eşti regele acum", la o întâlnire care a avut loc, marţi seară, în jurul orei 22.00, la hotel Marriott din Capitală, adăugând că este cel mai înflăcărat suporter al pugilistului român.

199 afișări
Imaginea articolului Hagi către Bute: Tu eşti regele acum!

Hagi către Bute: Tu eşti regele acum! (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în momentul când Bute se întorcea de la antrenament, iar Hagi se afla în incinta hotelului într-o întâlnire cu nişte oficiali turci referitoare la academia de fotbal ce îi poartă numele, se precizează pe site-ul www.lucian-bute.ro.

Hagi, supranumit regele fotbalului românesc, i-a fost idol lui Lucian în copilărie şi l-a făcut să iasă pe străzi după izbândele naţionalei de fotbal. Hagi ştia că Bute e la Marriott, dar nu a vrut să forţeze o întâlnire cu Lucian pentru a nu-l deranja. După ce s-au întâlnit, Lucian a dat mâna cu Hagi şi l-a numit rege pe Gică. "Tu eşti regele acum", a venit replica lui Hagi.

Hagi i-a promis lui Bute că pe 9 iulie va fi la Romexpo în primele rânduri să-l încurajeze. La sosirea de la Aeroportul Otopeni, Bute a primit un steag al României cu autografele lui Hagi şi al Nadiei. "Va fi cu mine în ring Gică. Ieri m-a încurajat Adrian Mutu, azi tu. Este o mare onoare pentru mine să fiu susţinut de marii campioni ai ţării. Promit să nu vă dezamagesc", a spus Lucian.

Văzându-l transpirat după antrenament, Hagi a făcut o paralelă între cele două cariere: "Şi eu am fost talentat, dar dacă nu munceam la antrenament şi nu respectam fotbalul nu ajungeam sus. Eşti la fel ca mine. Am văzut că te antrenezi până la epuizare. Ştiu că în ring sunt momente dificile. Dacă te lasă picioarele, degeaba eşti talentat". Întâlnirea dintre cei doi a durat aproximativ 15 minute. Lucian trebuia să meargă la odihnă, iar Hagi să rezolve treburile cu fotbalul. Cei doi se vor mai întâlni după gală, Lucian invitându-l pe Gică să participe la evenimentele de după meciul lui cu Jean Paul Mendy.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici