Hagi: Cred că echipa noastră în fiecare zi este mai bună

Gheorghe Hagi a declarat luni seară, după victoria obţinută de Viitorul în meciul cu Pandurii, scor 2-0, că echipa constănţeană este din ce în ce mai bună şi a reuşit să se impună în faţa unui adversar foarte bun, având însă şi un portar care a salvat-o.

284 afișări
Imaginea articolului Hagi: Cred că echipa noastră în fiecare zi este mai bună

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Ne-au dominat, Pandurii este o echipă foarte bună, am avut şi şansă dar şansa ţi-o faci şi singur. Jucătoriii s-au bătut ca să câştige contra unui adversar foarte bun. Jucând aşa, Pandurii o să aibă multe victorii. Sunt mulţumit, mă bucur pentru jucătorii Viitorului. S-a văzut puţin absenţa lui Dică, n-am avut controlul jocului. Cred că echipa noastră în fiecare zi este mai bună. În seara asta am avut şi şansă şi un portar care ne-a salvat, şi băieţi care au muncit mult. Campionatul e lung, nu am făcut nimic, decât am scos capul în lume. Drumul e greu şi avem mult de muncit", a spus Hagi la DigiSport.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii I, a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Viitorul Constanţa, în ultimul meci al etapei a XIII-a, în care a ratat un penalti şi golul doi al gazdelor a fost înscris în minutul 90+2.

Golurile au fost marcate de Iancu '26 (penalti) şi Chiţu '90+2.

În minutul 87, portarul gazdelor, Buzbuchi, a apărat un penalti executat de Maxim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici